Δέσμευση της διοίκησης και του προσωπικού της εταιρείας είναι η:
Παραγωγή ασφαλών προϊόντων υψηλής ποιότητας που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και στις ανάγκες των καταναλωτών και της τρέχουσας Νομοθεσίας.
Δέσμευση και στόχος πάντα η παραγωγή προϊόντων που να συμμορφώνονται στις Διατάξεις τους Κανονισμούς και Πρότυπα που τα αφορούν και είναι κατάλληλα για την χρήση που προορίζονται.
Κατευθυντήρια γραμμή η ποιότητα των προϊόντων, η οποία πρέπει να παρέχεται στον πελάτη σε όλα τα επίπεδα προδιαγραφών του με δραστηριότητες ελεγχόμενες και σωστά σχεδιασμένες.
Ικανοποίηση των διμερώς συμφωνημένων απαιτήσεων ασφάλειας των πελατών.
Διατήρηση αποτελεσματικής επικοινωνίας με προμηθευτές, πελάτες και αρμόδιες αρχές ελέγχου ώστε να διασφαλίζεται επαρκής πληροφόρηση αναφορικά με την ασφάλεια τροφίμων.
Επιλογή των προμηθευτών τροφίμων με αυστηρές προδιαγραφές και κριτήρια και συνεχής έλεγχος
Εφαρμογή σε όλα τα στάδια παραγωγής, επεξεργασίας, αποθήκευσης και διανομής των προϊόντων Αρχών Ορθής Υγιεινής και Βιομηχανικής Πρακτικής.
Στελέχωση της εταιρίας με προσωπικό υπεύθυνο και με γνώση, το όποιο να ανταποκρίνεται πλήρως στον σημαντικό του ρόλο για την διασφάλιση της υγιεινής των παραγομένων τροφίμων.
Συνεχής επένδυση της εταιρίας στην εκπαίδευση και επιμόρφωση του προσωπικού της.
Εφαρμογή Συστήματος HACCP όπως προβλέπεται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 852/2004, και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου EN ISO 22000:2005, για το σύνολο των παραγομένων προϊόντων και για όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, από την παραλαβή μέχρι και την διανομή των προϊόντων.
Δέσμευση για την πιστή εφαρμογή του Συστήματος HACCP για την υγιεινή και ασφάλεια των προϊόντων μας.
Πλήρης εναρμόνιση με επιταγές Νομοθεσίας και απαιτήσεις των Αρμόδιων Αρχών Ελέγχου.
Παροχή των απαραίτητων για την εγκατάσταση και την λειτουργία του συστήματος οικονομικών πόρων και μέσων.
Αναγνώριση & αξιολόγηση όλων των πιθανών κινδύνων σε όλα τα στάδια διαχείρισης των τροφίμων από την επιχείρηση και εγκατάσταση προληπτικών μέτρων ελέγχου.
Καθορισμός των Προαπαιτούμενων Προγραμμάτων και των Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου που θα εξαλείψουν ή θα μειώσουν σε αποδεκτό επίπεδο τους κινδύνους καθώς και Κρισίμων Ορίων για τον έλεγχο τους.
Καθορισμός ενεργειών παρακολούθησης των Κ.Σ.Ε. όπως και καθορισμός Διορθωτικών Ενεργειών σε περίπτωση απόκλισης από τα κρίσιμα όρια.
Συνεχής παρακολούθηση και επικύρωση της αποτελεσματικότητας του συστήματος HACCP
Συνεχής βελτίωση του Συστήματος Haccp, ώστε να καλύπτονται οι αυξανόμενες ανάγκες πελατών & οι νέες απαιτήσεις της Νομοθεσίας.
Συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες (εξωτερικοί σύμβουλοι).