ΜΗΛΟΠΙΤΑ 36Χ220γρ.

MILOPITA_3

ΜΗΛΟΠΙΤΑ

Πρόκειται για προϊόντα που παρασκευάζονται με την κλασική ζύμη κρουασάν και διαφοροποιούνται από την ποικιλία γέμισης με αλμυρές και γλυκές γεύσεις.

Κωδικός προιόντος: ΠΡ-0410-240221

Οδηγίες συντήρησης: Οδηγίες ψησίματος: Βάρος/τμχ. Τμχ./Κιβώτιο Κιβώτια ανά παλέτα
-18 βαθμούς για 6 μήνες Ξεπαγώνουμε για περίπου 1 ώρα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 20-25 λεπτά  220γρ. 36 72

ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΤΕΝΟΜΑΚΡΗ (5χ2.4κιλά)

SPANAKI_TYRI_STENOMAKRI_4

ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΤΕΝΟΜΑΚΡΗ

Με χωριάτικο φύλλο σαν αυτό της γιαγιάς ή και της μαμάς και εξαιρετικά αγνά υλικά, οι παραδοσιακές πίτες της «ελληνικής σφολιάτας» με ελαιόλαδο, έχουν υπογραφή παράδοσης. Αξίζει να τις γευτείτε για να νιώσετε τι θα πει σπιτική γεύση.

Με γέμιση από νηστίσιμο σπανάκι.

Κωδικός προιόντος: ΕΜ-0762-277831

Οδηγίες συντήρησης: Οδηγίες ψησίματος: Βάρος/τμχ. Τμχ./Κιβώτιο Κιβώτια ανά παλέτα
-18 βαθμούς για 6 μήνες Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 40-45 λεπτά  2,4 κιλά. 5 72

ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ 8 τμχ. (5χ2,2κιλά)

SPANAKI_TYRI_8ARA_new

ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ 8 τμχ.

Με χωριάτικο φύλλο σαν αυτό της γιαγιάς ή και της μαμάς και εξαιρετικά αγνά υλικά, οι παραδοσιακές πίτες της «ελληνικής σφολιάτας» με ελαιόλαδο, έχουν υπογραφή παράδοσης. Αξίζει να τις γευτείτε για να νιώσετε τι θα πει σπιτική γεύση.

Με γέμιση από νηστίσιμο σπανάκι.

Κωδικός προιόντος: ΕΜ-0762-257831

Οδηγίες συντήρησης: Οδηγίες ψησίματος: Βάρος/τμχ. Τμχ./Κιβώτιο Κιβώτια ανά παλέτα
-18 βαθμούς για 6 μήνες Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 40-45 λεπτά  2,2 κιλά. 5 72

ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗΣ ΨΗΜΕΝΟ ΠΡΑΛΙΝΑ (50τμχ)

krouasanaki_pralinas

ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΜΑΡΓΑΡΙΝΗΣ ΨΗΜΕΝΟ

Αφράτα και μυρωδάτα , σας προσκαλούν να τα δοκιμάσετε. Σοκολατένια ή βουτύρου, αποτελούν την πιο γνωστή γευστική εμμονή. Τα κρουασάν της «ελληνικής σφολιάτας» μοσχομυρίζουν πριν ακόμα ψηθούν και γεμίζουν με αγαπημένες γεύσεις τη ζωή σας.

Ιδανικά καμωμένα για να γεμίζουν με ό,τι θέλεις.

Κωδικός προιόντος: ΕΜ-0570-340251

Οδηγίες συντήρησης: Οδηγίες ψησίματος: Βάρος/τμχ. Τμχ./Κιβώτιο Κιβώτια ανά παλέτα
Εώς 20 μέρες σε θερμοκρασίες συντήρησης  35γρ. 50 72

Π ΡΟΛΛΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΤΥΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (60χ160γρ.)

PARADOSIAKO_SPANAKI_TYRI_PETALO_2

Π ΡΟΛΛΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΤΥΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1Χ60 τμχ.

Με χωριάτικο φύλλο σαν αυτό της γιαγιάς ή και της μαμάς και εξαιρετικά αγνά υλικά, οι παραδοσιακές πίτες της «ελληνικής σφολιάτας» με ελαιόλαδο, έχουν υπογραφή παράδοσης. Αξίζει να τις γευτείτε για να νιώσετε τι θα πει σπιτική γεύση.

Με γέμιση απο σπανάκι και τυρί.

Κωδικός προιόντος: ΕΜ-1172304-221

Οδηγίες συντήρησης: Οδηγίες ψησίματος: Βάρος/τμχ. Τμχ./Κιβώτιο Κιβώτια ανά παλέτα
-18 βαθμούς για 6 μήνες Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30-35 λεπτά 160γρ. 60 72

Π ΡΟΛΛΟ ΤΥΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (60χ160γρ.)

PARADOSIAKO_TYRI_PETALO_2

Π ΡΟΛΛΟ ΤΥΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1Χ60τμχ.

Με χωριάτικο φύλλο σαν αυτό της γιαγιάς ή και της μαμάς και εξαιρετικά αγνά υλικά, οι παραδοσιακές πίτες της «ελληνικής σφολιάτας» με ελαιόλαδο, έχουν υπογραφή παράδοσης. Αξίζει να τις γευτείτε για να νιώσετε τι θα πει σπιτική γεύση.

Με γέμιση απο τυρί.

Κωδικός προιόντος: ΕΜ-1172300-401

Οδηγίες συντήρησης: Οδηγίες ψησίματος: Βάρος/τμχ. Τμχ./Κιβώτιο Κιβώτια ανά παλέτα
-18 βαθμούς για 6 μήνες Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 40-45 λεπτά 160γρ. 60 72

Π ΡΟΛΛΟ ΚΑΣΕΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (60χ160γρ.)

PARADOSIAKO_KASERI_PETALO

Π ΡΟΛΛΟ ΚΑΣΕΡΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1Χ60 τμχ.

Με χωριάτικο φύλλο σαν αυτό της γιαγιάς ή και της μαμάς και εξαιρετικά αγνά υλικά, οι παραδοσιακές πίτες της «ελληνικής σφολιάτας» με ελαιόλαδο, έχουν υπογραφή παράδοσης. Αξίζει να τις γευτείτε για να νιώσετε τι θα πει σπιτική γεύση.

Με γέμιση από κασέρι.

Κωδικός προιόντος: EM-1172310-221

Οδηγίες συντήρησης: Οδηγίες ψησίματος: Βάρος/τμχ. Τμχ./Κιβώτιο Κιβώτια ανά παλέτα
-18 βαθμούς για 6 μήνες Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 40-45 λεπτά 160γρ. 60 72

Π ΡΟΛΛΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΝΗΣΤ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (60χ160γρ.)

PARADOSIAKO_SPANAKI_TYRI_PETALO_2

Π ΡΟΛΛΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΝΗΣΤ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1×60 τμχ.

Με χωριάτικο φύλλο σαν αυτό της γιαγιάς ή και της μαμάς και εξαιρετικά αγνά υλικά, οι παραδοσιακές πίτες της «ελληνικής σφολιάτας» με ελαιόλαδο, έχουν υπογραφή παράδοσης. Αξίζει να τις γευτείτε για να νιώσετε τι θα πει σπιτική γεύση.

Με γέμιση απο νηστίσιμο σπανάκι.

Κωδικός προιόντος: ΕΜ-1172307-221

Οδηγίες συντήρησης: Οδηγίες ψησίματος: Βάρος/τμχ. Τμχ./Κιβώτιο Κιβώτια ανά παλέτα
-18 βαθμούς για 6 μήνες Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 40-45 λεπτά 160γρ. 60 72

ΜΙΝΙ ΡΟΛΛΟ ΠΑΤΑΤΑΣ (1χ8 κιλά)

MINI_ROLO_PATATA_1

ΜΙΝΙ ΡΟΛΛΟ ΠΑΤΑΤΑΣ

Με χωριάτικο φύλλο σαν αυτό της γιαγιάς ή και της μαμάς και εξαιρετικά αγνά υλικά, οι παραδοσιακές πίτες της «ελληνικής σφολιάτας» με ελαιόλαδο, έχουν υπογραφή παράδοσης. Αξίζει να τις γευτείτε για να νιώσετε τι θα πει σπιτική γεύση.

Με γέμιση πατάτας

Κωδικός προιόντος: ΕΜ-1167-309401

Οδηγίες συντήρησης: Οδηγίες ψησίματος: Βάρος/τμχ. Κιλά./Κιβώτιο Κιβώτια ανά παλέτα
-18 βαθμούς για 6 μήνες Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30-35 λεπτά  45-50γρ. 8 72

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΚΙ ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ (20χ550γρ.)

mpoug_krema_500gr

ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΚΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ

Διάσημη για την κοσμοθεωρία της, η μπουγάτσα στην Θεσσαλονίκη είναι (χαλαρά) υπόθεση της «ελληνικής σφολιάτας». Με κλασική αξία υπεροχής στο μοναδικό τρόπο παρασκευής της με χειροποίητο (πολύ λεπτό) φύλλο αέρος και με αλμυρή ή γλυκιά γέμιση, υπόσχεται ασύγκριτη απόλαυση γεύσης σε κάθε κομμάτι.

Σε μεγάλη, μεσαία και ατομική επιλογή, με λαχταριστή κρέμα που μοσχοβολά βανίλια.

Κωδικός προιόντος: ΕΜ-0760-240831

Οδηγίες συντήρησης: Οδηγίες ψησίματος: Βάρος/τμχ. Τμχ./Κιβώτιο Κιβώτια ανά παλέτα
-18 βαθμούς για 6 μήνες Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30-35 λεπτά  550γρ. 20 72