ΠΕΪΝΙΡΛΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ

Η απαλή υφή της ζύμης αποκαλύπτει το μυστικό της τεχνικής που συναντά την παράδοση, για την πιο αφράτη γεύση. Με χειροποίητο τρόπο παρασκευής, η συνταγή της επιτυχίας στα προϊόντα ζύμης της «ελληνικής σφολιάτας» παραμένει αξεπέραστη.

Με αφράτη ζύμη που περιέχει κασέρι γκούντα και γαλοπούλα.

Κωδικός προιόντος: ΠΡ-0221-550201

Οδηγίες συντήρησης: Οδηγίες ψησίματος: Βάρος/τμχ. Τμχ./Κιβώτιο Κιβώτια ανά παλέτα
-18 βαθμούς για 6 μήνες ξεπαγώνουμε περίπου για 1 ώρα, ψηνουμε στους 180 βαθμούς για 20-25 λεπτά 220γρ. 36 72 κιβώτια