ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΚΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ

Διάσημη για την κοσμοθεωρία της, η μπουγάτσα στην Θεσσαλονίκη είναι (χαλαρά) υπόθεση της «ελληνικής σφολιάτας». Με κλασική αξία υπεροχής στο μοναδικό τρόπο παρασκευής της με χειροποίητο (πολύ λεπτό) φύλλο αέρος και με αλμυρή ή γλυκιά γέμιση, υπόσχεται ασύγκριτη απόλαυση γεύσης σε κάθε κομμάτι.

Σε μεγάλη, μεσαία και ατομική επιλογή, με λαχταριστή κρέμα που μοσχοβολά βανίλια.

Κωδικός προιόντος: ΕΜ-0760-240831

Οδηγίες συντήρησης: Οδηγίες ψησίματος: Βάρος/τμχ. Τμχ./Κιβώτιο Κιβώτια ανά παλέτα
-18 βαθμούς για 6 μήνες Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30-35 λεπτά  250γρ. 40 72