ΣΤΙΚ ΚΡΕΜΑΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

Με χωριάτικο φύλλο σαν αυτό της γιαγιάς ή και της μαμάς και εξαιρετικά αγνά υλικά, οι παραδοσιακές πίτες της «ελληνικής σφολιάτας» με ελαιόλαδο, έχουν υπογραφή παράδοσης. Αξίζει να τις γευτείτε για να νιώσετε τι θα πει σπιτική γεύση.

Με κρέμα βανίλιας

Οδηγίες συντήρησης: Οδηγίες ψησίματος: Βάρος/τμχ. Τμχ./Κιβώτιο Κιβώτια ανά παλέτα
-18 βαθμούς για 6 μήνες Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 30-35 λεπτά  12γρ. 80 72