Στην παραγωγή της «Ελληνικής Σφολιάτας» εργαζόμαστε αρκετοί, κι όλοι μαζί φροντίζουμε πάντα σαν ομάδα για τη βέλτιστη ποιότητα των προϊόντων μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.
Συνεργαζόμενοι, ο καθένας από τον τομέα του προσπαθούμε να διευκολύνουμε τη συνολική εργασία με στόχο την ικανοποίηση όλων στην παραγωγή κάθε γευστικής δημιουργίας! Θεμελιώδης αρχή μας είναι η επιμέλεια στην ασφάλεια της παραγωγικής διαδικασίας και ο σεβασμός στον άνθρωπο – εργαζόμενο! Με παλιούς και νεότερους εργαζόμενους δίπλα μας, ο προγραμματισμός μίας καθημερινής λειτουργίας προϋποθέτει αρχικά την παραλαβή των πρώτων υλών. Ο υπεύθυνος έλεγχος της ποιότητας αρχίζει από την καθαριότητα των χώρων και των μηχανημάτων και προχωρά σταδιακά στην επιλογή των υλικών. Στη συνέχεια ξεκινά η παραγωγή ζύμης και φύλλου ανά κατηγορία προϊόντων και ακολουθεί η παρασκευή της γέμισης. Μετά το γέμισμα, σειρά έχει η προσεγμένη συσκευασία των προϊόντων και η ασφαλής τοποθέτησή τους σε αποθηκευτικό χώρο κατάψυξης μέχρι την διανομή τους. Για όλες αυτές τις εργασίες απαιτείται βέβαια η συνεργασία όλων, ακόμη και των μηχανημάτων αλλά κυρίως κατανόηση σε κάθε δυνατό ανθρώπινο επίπεδο.
Γιατί η παραγωγή της «Ελληνικής Σφολιάτας» είναι κυρίως το έμψυχο υλικό της!!!