ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ
Διατήρηση σε κατάψυξη:
– 6° C: 3 ημέρες
– 12° C: 1 μήνα
– 18° C: έως την ημ/νία λήξης
Γενικές Οδηγίες Χρήσης:
1. Τα προϊόντα που έχουν αποψυχθεί δεν πρέπει να ξανακαταψυχθούν.
2. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα προϊόντα δεν ψήνονται σε φούρνο μικροκυμάτων.
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ, ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΜΕ ΖΥΜΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΖΥΜΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
Οδηγίες ψησίματος
1. Τοποθετήστε απευθείας το κατεψυγμένο προϊόν στο φούρνο, χωρίς να το αποψύξετε.
2. Ψήστε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180-200°C για 20-25 λεπτά, η διάρκεια και η θερμοκρασία του ψησίματος προσαρμόζεται ανάλογα με το φούρνο σας.
ΠΕΙΝΙΡΛΙ ΚΑΛΤΣΟΝΕ
Οδηγίες συντήρησης προϊόντων
Μπορεί να διατηρηθεί σε ψυγείο το πολύ 24 ώρες
Οδηγίες ψησίματος
1. Τοποθετήστε το προϊόν σε λαμαρίνες και αφήστε να αποψυχθεί καλά
2. Ρυθμίστε τη στόφα σας στους 40-42°C με υγρασία 70-75% για 20-30 λεπτά.
3. Ψήστε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180°C για 20 -25 λεπτά , η θερμοκρασία και η διάρκεια του ψησίματος προσαρμόζεται ανάλογα με το φούρνο σας.
ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ
Οδηγίες ψησίματος
1. Τοποθετήστε απευθείας το κατεψυγμένο προϊόν στο φούρνο, χωρίς να το αποψύξετε.
2.Ψήστε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200°C για 20-25 λεπτά, Στα 15 λεπτά ψησίματος αναποδογυρίστε το προϊόν για να ψηθεί καλά και από την άλλη πλευρά και συνεχίστε το ψήσιμο για 10 λεπτά περίπου, η διάρκεια και η θερμοκρασία του ψησίματος προσαρμόζεται ανάλογα με το φούρνο σας.
ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΨΗΜΕΝΟ, ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΠΕΤIΜΕΖΙ ΙΣΙΟ ΣΤΡΟΓ.
Οδηγίες ψησίματος
1. Τοποθετήστε απευθείας το κατεψυγμένο προϊόν στο φούρνο, χωρίς να το αποψύξετε.
2. Ψήστε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180-200°C για 10-15 λεπτά, η διάρκεια και η θερμοκρασία του ψησίματος προσαρμόζεται ανάλογα με το φούρνο σας.
ΡΟΛΛΑ, ΣΤΡΙΦΤΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΑΕΡΟΣ, ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΑΕΡΟΣ
Οδηγίες ψησίματος
1. Τοποθετήστε απευθείας το κατεψυγμένο προϊόν στο φούρνο, χωρίς να το αποψύξετε.
2. Ψήστε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 C για 25-30 λεπτά, η διάρκεια και η θερμοκρασία του ψησίματος προσαρμόζεται ανάλογα με το φούρνο σας.
ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΣΤΟΦΑΡΙΣΜΕΝΟ
Οδηγίες ψησίματος
1. Τοποθετήστε το προϊόν σε λαμαρίνες και αφήστε για 10-15 λεπτά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
2. Ψήστε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 160-170°C για 20 -25 λεπτά , η θερμοκρασία και η διάρκεια του ψησίματος προσαρμόζεται ανάλογα με το φούρνο σας.
ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΑ ΚΑΙ ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΖΥΜΗ ΚΡΟΥΑΣΑΝ
Οδηγίες ψησίματος
1. Τοποθετήστε το προϊόν σε λαμαρίνες και αφήστε να αποψυχθεί καλά
2. Ρυθμίστε τη στόφα σας στους 40-42°C με υγρασία 70-75% για 20-30 λεπτά.
3. Ψήστε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 160-170°C για 20 -25 λεπτά , η θερμοκρασία και η διάρκεια του ψησίματος προσαρμόζεται ανάλογα με το φούρνο σας.
ΖΥΜΕΣ ΜΠΡΙΟΣ
Οδηγίες συντήρησης προϊόντων
Μπορεί να διατηρηθεί σε ψυγείο το πολύ 24 ώρες
Οδηγίες ψησίματος
1. Τοποθετήστε το προϊόν σε λαμαρίνες και αφήστε να αποψυχθεί καλά
2. Ρυθμίστε τη στόφα σας στους 40-42°C με υγρασία 70-75% για 20-30 λεπτά.
3. Ψήστε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170-180°C για 20 -25 λεπτά , η θερμοκρασία και η διάρκεια του ψησίματος προσαρμόζεται ανάλογα με το φούρνο σας.
ΠΙΤΣΕΣ ΣΤΟΦΑΡΙΣΜΕΝΕΣ, ΠΙΤΣΑΚΙΑ
Οδηγίες ψησίματος
1. Τοποθετήστε απευθείας το κατεψυγμένο προϊόν στο φούρνο, χωρίς να το αποψύξετε.
2. Ψήστε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180-190 C για 20-25 λεπτά, η διάρκεια και η θερμοκρασία του ψησίματος προσαρμόζεται ανάλογα με το φούρνο σας
ΠΙΤΕΣ ΧΩΡΙΑΤΙΚΕΣ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΑΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΤΕΣ ΧΩΡΙΑΤΙΚΕΣ ΜΕ ΖΥΜΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
Οδηγίες ψησίματος
1. Τοποθετήστε απευθείας το κατεψυγμένο προϊόν στο φούρνο, χωρίς να το αποψύξετε.
2. Ψήστε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 190-200 C για 35-40 λεπτά, η διάρκεια και η θερμοκρασία του ψησίματος προσαρμόζεται ανάλογα με το φούρνο σας